Direct een afspraak maken
Nieuwsbrief ontvangen

Kansen zien en risico's calculeren

Ondernemen is kansen zien en risico's nemen. Maar dan gecalculeerd. U wilt de continuïteit van uw bedrijf immers niet in gevaar brengen. Wij kunnen ons voorstellen dat risicobeheer niet uw eerste gedachte is. Bij ons gelukkig wel. Wij analyseren dagelijks welke zekerheden u als ondernemer, eigenaar en werkgever veilig kunt stellen. 

Zullen we daar een bak koffie op doen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Direct een afspraak maken

Verzekeringen

Algemeen

Als verzekeraar hebben wij door de jaren heen gezien wat schade met een bedrijf kan doen. Van hele schrijnende gevallen tot bedrijven die letterlijk uit de as herrezen. Onze conclusie: schade laat zich niet plannen en Murphy ligt altijd op de loer.

Een goed basispakket aan verzekeringen is een absolute must. Met uw bedrijfsbezittingen, werknemers en wagenpark wilt u geen enkel risico lopen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Naast de basis verzekeringen helpen wij u ook graag bij bijzondere risico's zoals

Bijzondere risico's
 • kredietverzekering
 • glassschade
 • productrecall
 • branchegerelateerde verzekeringen
 • milieurisico's
 • cyber- en datarisico's
 • CAR verzekering
Direct een afspraak maken

Verzekeringen

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas soms met grote gevolgen. En als het om aansprakelijkheid gaat, weet men bedrijven meestal goed te vinden. Als u alle mogelijke aansprakelijkheidsrisico's voor uw bedrijf op een rijtje zet, duizelt het u waarschijnlijk even.

Wij maken graag samen met u de balans op. Wat zijn de meest waarschijnlijke risico's voor uw bedrijf? Over welke schade praten we dan? Daarna maken we voor u een voorstel waarin we de voor u relevante aansprakelijkheid verzekeren. U kunt daarbij denken aan:

 • bedrijfsaansprakelijkheid
 • beroepsaansprakelijkheid
 • bestuurdersaansprakelijkheid
 • milieuaansprakelijkheid
 • vervoerdersaansparakelijkheid
 • werkgeversaansprakelijheid
 • productaansprakelijkheid
 • rechtstbijstand
Direct een afspraak maken

Verzekeringen

Bedrijfsbezittingen

In uw pand, inventaris en vooraad zit veel waarde. Als er een calamiteit komt, wilt u dat als eerste weer op orde hebben. Natuurlijk zijn de kosten voor herbouw en opruimwerk daarin gedekt. Maar een ongeluk komt nooit alleen. Ook gemiste winst, huurderving, doorlopende personeelskosten en schade aan de buren mag u niet de kop gaan kosten.

We starten altijd met een risicoinventarisatie

De impact van brand, ontploffing, blikseminslag, storm en inbraak kan bij uw bedrijf totaal anders zijn dan bij de buren. Wij lichten uw bedrijf daarom helemaal door en kijken of en welke bijzonderheden er voor u gelden. Zo letten we bijvoorbeeld op dataschade en milieuschade en kijken we ondertussen ook naar risicomanagement en preventie.

Daarna maken we voor u een voorstel. Voor een scherpe prijs.

Direct een afspraak maken

Verzekeringen

Wagenpark en transport

Een goed draaiende logistiek is voor veel bedrijven een absolute must. Er zijn veel mogelijkheden en verplichtingen in verzekeringen. U bent verplicht de aansprakelijkheid voor inzittenden te regelen, maar vergeet ook de goederen die u vervoert niet. En het werk- en landbouwmaterieel. Heftrucks, trekkers, maar bijvoorbeeld ook een daklift of aggregaat vallen hier onder. Het maakt daarbij niet uit of u deze voertuigen alleen op uw eigen terrein gebruikt. Wij kunnen alles wat rijdt voor u verzekeren:

 • personenauto's
 • bestelauto's
 • vrachtwagens
 • tracktoren, kranen, heftrucks
 • bulldozers, shovels, graafmachines
 • inzittenden en goederen
 • compressors, aggregaten, stijgers, tilliften
Direct een afspraak maken

Verzekeringen

Werknemers

Als werkgever wenst u de mensen met wie u dagelijks werkt alle gezondheid en geluk. Maar dat is nou net niet te verzekeren. Wel kunt u veel regelen om uzelf en uw personeel veel ellende te besparen.

Zorg en arbeidsongeschiktheid

Voor zorg, verzuim, wia en arbeidsongeschikheid gelden veel wettelijke regels en verzekeringsmogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk dat u goed verzekerd bent tegen ongevallen en aansprakelijkheid van medewerkers.

Pensioen

Als uw personeel niet bij een bedrijfstakpensioenfonds is aangesloten, kunt u hen een pensioen aanbieden. Soms verplicht de CAO u daar zelfs toe. Een (collectieve) pensioenregeling is een hele mooie manier om uw personeel aan u te binden.

Als u zuinig bent op uw personeel, onvoorziene kosten wilt besparen, administratieve rompslomp voorkomen en aan uw wettelijke verplichtingen wilt voldoen, hebben wij mooie, complete pakketten voor u.

Lekker overzichtelijk toch? Dan kunt u zich weer op uw mensen en het bedrijf focussen.

Direct een afspraak maken
Melkveehouderij Loohuis-Hagedoorn, 'Als er wat is, worden we direct geholpen!'

'We zijn al een jaar of tien verzekerd bij Koopman Assurantiën. En dat bevalt super! Als er wat is, bellen we en worden we direct geholpen door ons vaste aanspreekpunt. Eén keer per jaar zitten we samen en nemen we alle lopende zaken over de boerderij door. Dat stukje persoonlijk Lees verder

Dentallas Tandtechniek, 'We zitten zo dicht bij elkaar in de buurt...dat werkt gewoon prettig!'

'Al sinds 2005 zijn wij met ons tandheelkundig centrum verzekerd bij Koopman. We hoeven maar te bellen...en ons contactpersoon staat bij wijze van spreken al op de stoep! In 2021 openden we een nieuwe tandartspraktijk in Albergen. Koopman adviseerde ons hoe we dat het beste konden aanpakken. Wij vinden het Lees verder

Lees hier onze nieuwsbrieven